On-Site Chair Massage

Serviciul de On-Site Chair Massage a fost introdus in 2006 în premieră în Romania de Max Relax și are cea mai mare rată de succes din rândul programelor de wellness dezvoltate până acum de companie.

În ce constă?

Este o ședință de masaj profesionist care se realizează peste haine și durează 15 minute. Masajul este executat de către un kinetoterapeut, pe un scaun special de masaj masaj de către un kinetoterapeut.

Acest stil de masaj are un efect benefic asupra starii fizice a organismului si presupune exercitarea de presiuni asupra punctelor si zonelor energetice cu scopul de a restabili energia organismului si mentine starea de sanatate. Secundar sunt folosite tehnici de stretching, tehnici de eliberare neurocraniene si tehnici din masajul clasic suedez.

Studiu: masajul, o necesitate

Un studiu publicat în Jurnalul Internațional de Siguranță în Muncă și Ergonomie în 2014 arată că cel puțin o treime dintre angajații care lucrează mai multe ore pe zi la calculator, se plâng de dureri de cap, ceafă și spate. Poziția defectuoasă a corpului și sedentarismul transformă serviciul de On-Site Chair Massage într-o necesitate.

Cei peste 60 de kinetoterapeuți Max Relax sunt instruiți și experimentați în tratarea problemelor musculare datorate statului la birou și își adaptează tehnica

Cât de motivați îți dorești să fie angajații tăi?

Hai să stabilim împreună cum putem colabora.

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE

Descopera toate serviciile MAX RELAX

On-Site Chair Massage
pentru companii

On-Site Chair Massage
la evenimente

On-Site Desk Massage

On-Call Massage