Clienții Max Relax

Ce spun clienții

Eu nu pot decât să vă mulțumesc că existați. Pe lângă dovada de profesionalism arătată de colegii dumneavoastră, țin să menționez și prezența lor de spirit, voia bună, dedicarea cu care ei ne fac masaj.
Sunt o clientă fidelă, care revine tocmai datorită celor menționate mai sus.
Deși uneori nu sunt aceleași persoane care ne fac masaj, pot spune că toți se poartă extrordinar și au aceeași atitudine pozitivă. Iar profesionalismul de care dau dovadă este maxim!
Terapeuții sunt receptivi la ceea ce le spunem, dau dovadă de atenție sporită, sunt sociabili și fac un masaj super!”

Andreea CrețuManager Departament Internațional,OTP Bank Romania

Aștept în fiecare săptămână cu mult interes pauza pentru masajul de relaxare, care mă ajută extraordinar, având în vedere că am o muncă statică la calculator. După masajul de relaxare am observat un tonus mai bun și o creștere a atitudinii pozitive. Terapeuții sunt foarte buni, flexibili și răspund eficient la nevoile fiecăruia dintre noi.”

Maria Felicia GheteaManager Departament Internațional, OTP Bank Romania

I would like to thank you again for your very professional business corporation. Our customers enjoyed your therapists’ services very much. Many of them even did it twice to extend the satisfaction of the flow of the pure energy going through their body via the hands of your therapists. All of them were very satisfied and thankful for the creative idea to have “energizing massage” at the site. Your therapists were very friendly and kind to our customers, so incorporating all of the above the final result turned out to be a great success! Thank
you again for your hard work! You played an important part in our victory. It totally turned out to be a win-win situation for everybody. You are a great team! Thank you for being so professional! It was a pleasure working with you!”

Edina RozsahegyiMarketing Manager, Invitel International

Apreciez în mod deosebit serviciile personalului Max Relax, care dă dovadă atât de profesionalism, cât și de respect și amabilitate. Toți angajații Max Relax sunt mereu calmi și zâmbitori, reușind de fiecare dată să îți creeze în 15 minute exact starea de confort și relaxare de care ai nevoie pentru a trece peste o zi imposibilă de
muncă. Vă mulțumesc!”

Andreea IvanHR Assistant, Sanofi Aventis Romania

Având în vedere că Allianz-Țiriac se preocupă constant de sănătatea angajaților săi și de diminuarea stresului la locul de muncă, Max Relax este alegerea potrivită pentru relaxarea acestora. Personalul Max Relax este mereu zâmbitor și dă dovadă de profesionalism la fiecare masaj efectuat, oferindu-i fiecărui angajat o stare de spirit pozitivă și relaxarea de care are nevoie pentru a se simți confortabil la birou.

Roxana Roșu Branding&Engagement Manager, SC Allianz Țiriac Asigurări SA