FAQ

Max Relax este primul si cel mai mare furnizor de servicii de On-Site Chair Massage din România. În prezent, este principalul partener al marilor companii în prevenirea și tratarea problemelor musculo-scheletice cauzate de statul îndelungat la birou.

1. Ce este On-Site Chair Massage?

Este o ședință de masaj profesionist care se realizează peste haine și durează 15 minute. Masajul este executat de către un kinetoterapeut, pe un scaun special de masaj (ergonomic si portabil).

Zonele pe care le vizează kinetoterapeutul sunt: ceafa, spatele, umerii, brațele și mâinile – cele mai tensionate părți ale corpului datorate statului pe scaun la birou, timp îndelungat.

2. De cat spatiu este nevoie pentru Chair Massage?

Spațiul necesar unui scaun de masaj împreună cu zona destinată terapeutului este de aproximativ 4 mp. Ne putem instala echipamentul cu ușurință în orice zonă doriți, fie că este vorba de o sala de conferință, open space sau cabinet medical.

3. Cine ne va efectua masajul?

Echipa de terapeuți Max Relax, este formată din peste 70 de kinetoterapeuți și balneofizioterapeuți recunoscuți pentru profesionalism și experiență în livrarea serviciului de On-Site Chair Massage.

4. Terapeutii folosesc uleiuri?

Nu. Chair Massage se realizează peste haine, deci nu se folosesc uleiuri.

Daca aveți anumite cerințe/sugestii legate de acest aspect, vă rugăm să ne contactați.

5. Este nevoie să mă dezbrac?

Nu. În timpul masajului rămâi îmbrăcat complet. Cel mult, poți fi întrebat dacă dorești să-ți dai jos haina sau sacoul.

6. Care este durata optimă pentru o ședință de masaj?

Pentru evenimente (convenții, conferințe) recomandăm ședințe de 5 sau 10 minute. În cazul masajului la birou, preferate sunt ședințele de 15 minute. În ambele cazuri, aveți posibilitatea să optați pentru ce durată doriți.

7. Care este frecvența cu care angajații ar trebui să beneficieze de On-Site Chair Massage?

Majoritatea clienților noștri oferă angajaților On-Site Chair Massage o dată sau de două ori pe săptămână. Se poate, însă, opta și pentru varianta bilunară sau lunară. Ceea ce trebuie să aveți în vedere la alegerea frecvenței este faptul că beneficiile cresc pe măsură ce crește și numărul de masaje.

8. Când este cel mai bine să beneficiem de On-Site Chair Massage?

Oricând, în timpul zilei, o ședință de On-Site Chair Massage este binevenită. Clienții noștri beneficiază de Chair Massage de luni până duminică. Există chiar situații în care angajații companiilor lucrează noaptea, iar noi le stăm la dispoziție.

9. Care sunt costurile unei ședințe de masaj?

Costurile masajului depind de frecvență, durata masajului și numărul de persoane (minim 15). Ne puteti trimite o cerere de ofertă și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

10. Cu cât timp înainte ar trebui să vă anunțăm pentru organizarea unei sesiuni de masaj la un eveniment?

Dat fiind faptului că noi ne deplasam și la evenimentele din afara Bucureștiului, ar fi recomandat să ne anunțați cu 10-14 zile înainte. Pentru zona Bucureștiului, este de ajuns să ne anunțați cu o săptămână înainte de desfășurarea evenimentului.

11. Care sunt locațiile pe care le acoperiți?

Max Relax acoperă, cu serviciul de On-Site Chair Massage, toată țara.

Activăm acum în 5 sedii principale și deservim un număr de 18 orașe: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Deva, Oradea, Arad, Sibiu, Ploiești, Pitești, Sf. Gheorghe, Buzău, Suceava, Botoșani, Roman, Vaslui si Bacău. Indiferent unde te afli, putem ajunge la tine!

12. Cum se va simți masajul?

Ședința de masaj va incepe cu manevre ușoare, blânde care vor ajuta sistemul nervos și muscular să se relaxeze. În timp ce corpul tău începe să se destindă, presiunea va crește gradat pentru a relaxa zonele cu probleme și pentru a elimina tensiunile de la nivelul musculaturii. Trebuie comunicat imediat kinetoterapeutului dacă simțiți orice fel de discomfort! Masajul este cel mai eficient când corpul tău nu opune rezistență și este relaxat.

13. Terapeutul se poate adapta la intensitatea presiunii pe care o doresc?

Sigur ca da. Terapeutul nostru va verifica acest lucru cu fiecare persoana in parte in timpul masajului, dar va recomandam ca si dumneavoastra, , de fiecare data, sa comunicati terapeutului daca doriti un anumit nivel al presiunii.

14. Cum mă voi simți după Chair Massage?

În timpul masajului vă simtiți foarte relaxat. Această stare este de fapt o ațipeală (stare de somn superficial sau de semiveghe) și este foarte benefică, pentru că îi oferă oportunitatea întregului organism de a se reface singur. În timp ce vă indreptați spre biroul dumneavoastră, parcă plutiți și nimeni și nimic nu vă mai poate supară. Dupa 1 minut, vă simtiți deodată mai vigilent, eliberat de stres și de dureri de spate. Tot atunci puteți constata cu stupoare că v-ați uitat fie ochelarii, telefonul mobil sau badge-ul în sala unde se ține masajul (clienții noștri știu foarte bine despre ce vorbim).

Este bine să maximizați beneficiile masajului și mai târziu, consumând multă apă care ajută la hidratarea, improspătarea organismului și la eliminarea toxinelor din corp.

15. Oferiți Certificate/Vouchere Cadou (Gift Certificates)?

În cazul în care doriți să oferiți cadou Chair Massage unor angajați din companie sau unor clienți, puteti opta pentru un VOUCHER Max Relax.
Voucherul se adresează unui numar de 15 persoane și se onorează o singură dată, la o dată stabilită de comun acord.
Dacă aveți sugestii sau întrebări, vă rugăm să ne contactați pe e-mail sau telefon și cu siguranță găsim o soluție pentru solicitarea dvs.

16. De câți terapeuți voi avea nevoie pentru evenimentul meu/compania mea?

Numărul ideal de terapeuți este determinat de mai mulți factori: numărul de participanți, spațiul disponibil și bugetul. Contactați-ne și vă ajutăm să găsiți cea mai bună alegere.

17. Există contraindicații pentru Chair Massage?

Vă rugăm să anunțați terapeutul înainte de începerea ședinței de masaj de fiecare afecțiune de care suferiți.

Nu se efectuează masaj sub nici o formă în caz de:

  • tumori maligne
  • osteoporoză
  • fragilitate vasculară
  • boli de sânge: leucemie, hemofilie, etc

În cazul altor afecțiuni, terapeutul va folosi tehnici alternative sau va evita anumite zone ale corpului.

Printre contraindicațiile temporare ale masajului se numără:

  • Afecţiuni cutanate: parazitare, infecţioase
  • Boli respiratorii: insuficienţă respiratorie decompensată, boli infecţioase acute cu origine microbiană sau virală, pneumonii, tuberculoză etc
  • Boli cardiovasculare: tulburări severe de ritm cardiac, hipertensiune stadiul 2 şi 3, angină pectorală, tromboflebite, flebite etc.
  • Boli ale aparatului digestiv: hepatită virală, ulcere gastroduodenale simple sau complicate în perioada de acutizare
  • Sarcină în trimestrul I (sunt premise numai anumite manevre de masaj)
  • Afecţiuni articulare şi osoase: reumatismul articular acut, poliartrită , spondilită anchilozantă în fazele inflamatorii, afecţiuni inflamatorii osoase şi osteoarticulare
  • Boli endocrino-metabolice: diabetul decompensat
  • Afecţiuni neuropsihice decompensate
  • Boli ale aparatului locomotor: contuzii, rupturi musculare, hematoame musculare, hernii de disc (sunt permise doar anumite manevre de masaj), hernii de disc operate recent.
  • Varice voluminoase şi inflamate
  • Boli de piele: dermatite, foliculite, eczeme, micoze, furunculoze
  • Arsuri recente, psoriazis, zona zoster, leziunile tegumentare

În cazul în care doriți să consultați o listă completă cu indicațiile și contraindicațiile masajului, vă rugăm să ne contactați.