Despre noi

Max Relax este primul și cel mai mare furnizor de servicii de On-Site Chair Massage din România. În prezent, este principalul partener al marilor companii în prevenirea și tratarea problemelor musculo-scheletice cauzate de statul îndelungat la birou.

Viziune

Max Relax este liderul serviciului On-Site Chair Massage la nivel mondial, cu mii de clienți fideli și milioane de oameni fericiți.

Misiune

Max Relax oferă companiilor cea mai simplă și accesibilă metodă de reducere a stresului și de prevenire a bolilor profesionale, fiind aliatul principal în creșterea productivității angajaților.

Valori

  • Profesionalism – azi, mai buni ca ieri
  • Bună dispoziție – un masaj, un zâmbet
  • Devotament și orientare către client – împreună pentru o viață sănătoasă

Echipa

Terapeuții Max Relax formează o echipă de kinetoterapeuți și balneofizioterapeuți recunoscuți pentru profesionalism și experiență în livrarea serviciului de On-Site Chair Massage.

Ei sunt absolvenți sau studenți ai Facultății de Kinetoterapie București și ai școlii Regina Maria pentru nevăzători.

Toți terapeuții trec printr-un training intensiv de formare în chair massage, fiind apoi evaluați trimestrial în funcție de anumiți parametri . Ne asigurăm, astfel, că terapeuții au cunoștințe solide, atât deanatomie, cât și de masaj și pot trata în mod corect problemele cu care se confruntă angajații din companii.

În prezent echipa noastră număra peste 80 de terapeuți în sediile din București și din țară. Începând cu anul 2011 integrăm constant în colectiv persoane cu deficiente de vedere, care demonstrează abilități deosebite în domeniul masajului.

Acoperire

Extinderea în afara Bucureștiului a venit ca un pas firesc pentru Max Relax. Solicitările din partea clienților ne-au impulsionat să deschidem mai multe sedii în tară și să pregătim noi echipe de terapeuți. Ne-am orientat către cele mai importante centre de afaceri, orașe pivot în jocul economic, astfel că Max Relax acoperă, cu serviciul de On-Site Chair Massage, toată țara.

Activăm acum în 5 sedii principale și deservim un număr de 18 orașe: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Deva, Oradea, Arad, Sibiu, Ploiești, Pitești, Sf. Gheorghe, Buzău, Suceava, Botoșani, Roman, Vaslui și Bacău.

CSR

Conform Studiului “Omenia ajuta compania” – Realizat de EY si ViitorPlus in 2015:

45%

45% dintre companiile respondente au utilizat până acum varianta achiziției de produse de la unitățile protejate în locul plății fondului de handicap către stat.

54%

54% dintre companii au direcționat fonduri pe baza legii sponsorizării către sectorul non-guvernamental in 2014.

9,48%

Doar 9,48% dintre persoanele adulte cu handicap din România sunt active pe piaţa muncii, în comparaţie cu 45.8% din UE.

Istoricul Max Relax

[timelinr orientation=”horizontal”]